Onze service

Wat wij doen
Je bent hier:

APK

Combineer je APK met een onderhoudsbeurt

De APK is een wettelijk verplichte keuring, die losstaat van het onderhoud aan je auto. Je kunt de APK-keuring  combineren met een onderhoudsbeurt.

Kleine beurt

Voor een kleine beurt ga je natuurlijk naar Garage Zuidplein

Bij een kleine beurt controleren we je auto op meer dan 25 punten. We checken onder andere de verlichting, banden, remblokken en het uitlaatsysteem. Ook verversen we de olie en ruitenvloeistof.

Grote beurt

Voor een grote beurt ga je natuurlijk naar Garage Zuidplein

Bij een grote beurt controleren we je auto op meer dan 90 punten. Zo vervangen we filters en bougies, controleren we de distributieriem, uitlaat en banden en vullen we alle vloeistoffen bij.

Banden

Voor banden ga je natuurlijk naar Garage Zuidplein

Goede banden zijn belangrijk voor veilige kilometers. Je banden zijn immers het enige contact tussen jouw auto en de weg. Bij Garage Zuidplein hebben we een enorm assortiment banden die we snel voor je monteren.

Airco

Voor airco ga je natuurlijk naar Garage Zuidplein

De airco-installatie van uw auto is helaas niet onderhoudsvrij. Het systeem verliest jaarlijks tot 10% aan koudemiddel. Wanneer de airco beschikt over te weinig koudemiddel ontstaat er slijtage. Een reparatie kan zomaar oplopen tot meer dan 500 euro. Bovendien veroorzaakt een matig of slecht werkende airco een veel hoger brandstofverbruik.

Distributieriem

Voor distributieriem ga je natuurlijk naar Garage Zuidplein

Is jouw distributieriem aan vervanging toe? Wij monteren uitsluitend distributieriemen van topmerken